Vinduespudser Stenløse

Mangler du en vinduespudser i Stenløse?

Din Lokale Vinduespudser i Stenløse – Rene ruder til fair priser

Vinduespudser Stenløse. Jeg klaus har enkeltmandsfirmaet KS Vinduespolering og kører dagligt i Stenløse og pudser vinduer og vasker solceller. Så har du brug for en proffesionel og omhyggelig vinduespudser, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Stenløse. 

Vinduespudser Stenløse
Mangler du en Vinduespudser i Stenløse

Hos mig får du en vinduespudser, som er flexibel med tider og hvornår der skal pudses. Du er ikke bundet til at jeg kun er i området bestemte dage. Jeg kører kun lokalt og derfor kan jeg også tilbyde stor flexibilitet. Du får samtidig også et proffesionelt stykke arbejde udført og jeg efterlader ruderne skinnende rene og flotte. 

Jeg udfører både vinduespudsning og solcelle vask for private og erhverv.

Tilpassede løsninger til den enkelte bolig: 

Alle boliger er forskellige, men der er ikke en opgave jeg ikke kan klare. Jeg har bilen fuld af udstyr og uanset opgavens størrelse klare jeg det. Jeg pudser boliger i 1, 2 eller 3 plan, så tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Jeg pudser både på gammeldags maner med skviz og vasker ruder med rentvands anlæg. Hvilken løsning der bruges tilpasser jeg til den enkelte bolig og kundes ønsker.

KS Vinduespolering vil altid gerne levere flotte rene ruder. Jeg bruger det bedste udstyr og miljø og svanemærket sæbe. KS Vinduespolering er bevidst om miljøet og anvender miljøvenlige produkter og metoder.

Effektiv og pålidelig service: 

Hos mig og KS Vinduespolering får du en pålidelig vinduespudser du kan regne med. Jeg forstår din tid er vigtig, ligesom min er. Derfor overholder jeg altid aftaler og tider. Skulle der komme uforudsete hindringer, så advisere jeg altid kunderne i så god tid som muligt enten på sms eller ved at ringe. 

Kundetilfredshed og konkurrencedygtige priser: 

KS Vinduespolering har høje standarter og dermed også mange tilfredse kunder. Jeg lever at tilfredse kunder, så derfor bliver der ikke gået på kompromis. Selvom standarterne er høje hos KS Vinduespolering, så kan jeg stadig tilbyde vinduespudsning til fair priser. Derfor er KS Vinduespolering også et oplagt valg, hvis du mangler en vinduespudser i stenløse. 

Proffesionel Vinduespudsning

Du får et godt resultat hver gang. Med erfaringer og de rigtige værktøjer får du rene ruder.

Er i Stenløse hver uge

Kører lokalt i Stenløse ugentligt. Så jeg kan ofte finde en hurtig tid i kalenderen til at pudse vinduer hos dig.

God Service hver gang!

God service og overholdelse af aftaler er en af de ting jeg vægter højt i mit firma KS Vinduespolering.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING I STENLØSE

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer, så kontakter jeg dig med et tilbud på Vinduespudsning.