Vinduespudser Slangerup

Mangler du en Vinduespudser i Slangerup?

KS Vinduespolering: Din Lokale Vinduespudser i Slangerup – Rene ruder til fair priser

Vinduespudser Slangerup – Er dine vinduer beskidte og mistet deres glans? Så kommer jeg gerne og giver et uforpligtende tilbud på vinduespudsning hos dig. 

Vinduespudser Slangerup
Vinduespudser i Slangerup

Jeg har firmaet KS Vinduespolering, som er et enkeltmands firma. Dermed ved du også altid hvem der kommer og pudser hos dig og det er ikke en ny tilfældig pudser fra gang til gang. 

Jeg har selv boet 15 år i slangerup og er lige for et par år siden flyttet til Vinge ved Frederikssund. Jeg pudser i slangerup og lokal området, hver dag og derfor får du også stor flexibilitet i forhold til at finde en tid. Her er du ikke bundet af jeg kun er i området en bestemt dag, som mange andre firmaer køre med. Jeg finder en tid der passer den enkelte kunde. 

 

Tilpassede løsninger til enhver bolig: 

Alle ejendomme er forskellige. Jeg har bilen fuld af udstyr og udfører både traditionel pudsning og vinduesvask med rentvands anlæg. Derfor kan jeg også klare langt de fleste opgaver. Jeg kommer gerne ud og kigger på din bolig og giver en pris på hvad det vil koste. Jeg tager både imod store og små opgaver. Så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg tilpasser også fast aftaler til den enkelte kunde. Nogen ønsker en engang pudsning og det kan jeg sagtens tilbyde, mens andre gerne vil lave en fast aftale om at der skal pudses hver 4, 8 eller 12 uge. Laver man en fast aftale så får du en bedre pris. Første gang der skal pudses er ruderne oftest ekstra snavsede og mange gange kræver det afskrabning og afrensning af ruderne. Med en fast aftale får man dette med i prisen første gang. En fast aftale er cirka 25% billigere end en engangs pudsning. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud. 

Effektiv og pålidelig service: 

Hos mig er kundeservice og et flot resultat i højsædet. Jeg bruger det bedste udstyr og produkter der er miljø og svanemærket. Jeg går meget op i at overholde aftaler og tider. Jeg forstår kundernes tid er vigtig ligesom den er for mig. Der kan altid ske uforudsete ting og så advisere jeg kunderne pr sms eller telefon i så god tid som muligt. 
Tilfredse kunder og konkurrencedygtige priser: 

KS Vinduespolering stræber efter tilfredse kunder. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten og sætter en ære i at levere en god service. Høj kvalitetsstandarder og konkurrencedygtige priser gør mig til et oplagt valg af vinduepudser, hvis du bor i Slangerup.

Vælg KS Vinduespolering som din lokale vinduespudser i Slangerup og omkringliggende byer herunder Gørløse, Uvelse, Ølstykke, Frederikssund mm.

Proffesionel Vinduespudsning

Du får et godt resultat hver gang. Med erfaringer og de rigtige værktøjer får du rene ruder.

Er i Slangerup hver uge

Kører lokalt i Slangerup ugentligt. Så jeg kan ofte finde en hurtig tid i kalenderen til at pudse vinduer hos dig.

God Service hver gang!

God service og overholdelse af aftaler er en af de ting jeg vægter højt i mit firma KS Vinduespolering.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING I SLANGERUP

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer, så kontakter jeg dig med et tilbud på Vinduespudsning.