Vinduespudser Skibby

Mangler du en vinduespudser i Skibby?

KS Vinduespolering: Din Lokale Vinduespudser i Skibby – Rene ruder til fair priser.

Vinduespudser i Skibby. Trænger dine vinduer til at blive pudset, så kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud. Jeg har KS Vinduespolering og kommer ugentligt i Skibby. 
Vinduespudser Skibby
Mangler du en vinduespudser i Skibby?
KS Vinduespolering er et enkeltmands firma og dermed ved du altid det er mig selv der kommer og pudser hos dig. Der kommer ikke en ny pudser fra gang til gang. Hos mig får du skinnende rene ruder og en service der er bedre end de flestes. Hos mig er kundeservice og stor flexibilitet, nogen af de ting jeg vægter højt. Du er ikke bundet til at der skal pudses en bestemt dag. Jeg kører i lokal området herunder jægerspris, hver dag og derfor er der stor flexibilitet i forhold til at finde en tid der passer den enkelte kunde.
KS Vinduespolering – Rene ruder til fair priser.
 

Boliger er forskellige: 

Alle ejendomme er forskellige og derfor kommer jeg gerne forbi og ser din bolig og derfra kan jeg så give en korrekt pris. Jeg har bilen fuld af udstyr og kan klare alle slags opgaver, store som små. Jeg pudser vinduer på gammeldags maner med skviz, men jeg har også rentvandsanlæg i bilen. Så uanset om det er en bolig i 1, 2 eller 3 plan, så klarer jeg vinduespudsningen hos dig.

Ligesom jeg tilpasser pudsningen hos dig, så er det også muligt at lave en fast aftale omkring pudsning i det interval du ønsker. Det kan fx være hver 4, 8 eller 12 uge. Nogen vil kun have pudset udvendig og siger selv til når der skal pudses indvendig, mens andre vil have indvendig hver gang eller hver 2. gang. En fast aftale sættes sammen udfra den enkelte kundes ønsker og da jeg er i lokalområdet hver dag, så er der stor flexibilitet i at finde en tid der passer dig.

Jeg bruger det bedste udstyr og miljø og svanemærket sæbe. KS Vinduespolering er bevidst om miljøet og anvender miljøvenlige produkter og metoder.

Effektiv og pålidelig service: 

KS Vinduespolering går meget op i at overholde aftaler. Ligesom min tid er vigtig, forstår jeg også at din tid er vigtig. Derfor bliver aftaler overholdt og skulle uheldet være ude og der er ændringer så skriver jeg eller ringer i god tid. Hos mig får du en pålidelig vinduespudser du kan regne med og som samtidig er effektiv og gør dine ruder skinnende rene. 

Kundetilfredshed og konkurrencedygtige priser: 

KS Vinduespolering stræber efter tilfredse kundetilfredshed og sætter en ære i at levere en god service. Høje kvalitetsstandarder og konkurrencedygtige priser gør mig til et oplagt valg af vinduepudser, hvis du bor i Skibby. Så tøv ikke med at kontakte mig.

Proffesionel Vinduespudsning

Du får et godt resultat hver gang. Med erfaringer og de rigtige værktøjer får du rene ruder.

Er i Skibby hver uge

Kører lokalt i Skibby ugentligt. Så jeg kan ofte finde en hurtig tid i kalenderen til at pudse vinduer hos dig.

God Service hver gang!

God service og overholdelse af aftaler er en af de ting jeg vægter højt i mit firma KS Vinduespolering.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING I SKIBBY

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer, så kontakter jeg dig med et tilbud på Vinduespudsning.