Vinduespudser Kulhuse

KS Vinduespolering - Vinduespudser i Kulhuse

KS Vinduespolering: Din Vinduespudser i Kulhuse – Rene ruder til fair priser

Vinduespudser Kulhuse
Vinduespudsning af somerhuse og helårsboliger i Kulhuse
Din lokale Vinduespudser i Kulhuse. Jeg klaus driver enkeltmandsfirmaet KS Vinduespolering og pudser vinduer hver uge i Kulhuse og resten af Jægerspris. Så har du nogle vinduer der trænger til at blive pudset, så tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Hos mig ved du altid hvem der kommer og pudser dine vinduer, det er ikke en tilfældig puder, men mig selv  der både kommer og giver et tilbud på vinduespudsning og kommer og pudser dine vinduer. 

Jeg kører i lokal området dagligt og dermed kan jeg også tilbyde stor flexibilitet i forhold til hvornår der skal pudses vinduer. Hos mig er du ikke bundet på en bestemt dag, men vi finder sammen en tid der passer.

KS Vinduespolering tilbyder rene ruder, til fair priser.

Tilpassede løsninger til enhver kunde og bolig: 

Alle ejendomme er forskelige og kunder har forskellige ønsker til hvor ofte der skal pudses. Jeg har alt udstyr og pudser både på gammeldags maner med skviz, men har også stige og vaskeanlæg i bilen. Så der er ikke nogen opgave der er for lille eller for stor og der er ikke en opgave jeg ikke kan klare. Jeg bruger det bedste udstyr og miljø og svanemærket sæbe. KS Vinduespolering er bevidst om miljøet og anvender miljøvenlige produkter og metoder.

Effektiv og pålidelig service: 

KS Vinduespolering går op i god kundeservice, stor flexibilitet og er et godt valg for dig der ønsker en vinduespudser du kan regne med. Jeg overholder aftaler og tider og skulle uheldet være ude at der er forsinkelser eller rettelser til tider, så giver jeg altid kunden besked på sms eller ved at ringe besked i så god tid som muligt. Jeg forstår kundernes tid er vigtigt, ligesom min egen er. 

Kundetilfredshed og konkurrencedygtige priser: 

KS Vinduespolering lever af tilfredse kunder. Jeg er måske ikke det billigste valg, men til gengæld kan jeg garantere den bedste service og flexibilitet kombineret med et flot og proffesionelt resultat. Så bor du i Kulhuse eller har sommerhus i kulhuse, hvor der trænger til at blive pudset vinduer, så tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Proffesionel Vinduespudsning

Du får et godt resultat hver gang. Med erfaringer og de rigtige værktøjer får du rene ruder.

Er i Kulhuse hver uge

Kører lokalt i Kulhuse ugentligt. Så jeg kan ofte finde en hurtig tid i kalenderen til at pudse vinduer hos dig.

God Service hver gang!

God service og overholdelse af aftaler er en af de ting jeg vægter højt i mit firma KS Vinduespolering.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING I KULHUSE

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer, så kontakter jeg dig med et tilbud på Vinduespudsning.