Vinduespudser Jægerspris

Din lokale vinduespudser i hele Jægerspris og omegn

KS Vinduespolering: Din Lokale Vinduespudser i Jægerspris – Rene ruder til fair priser

Vinduespudser Jægerspris
Vinduespudser Jægerspris

Vinduespudser Jægerspris – Er dine vinduer beskidte og mistet deres glans? KS Vinduespolering er din lokale vinduespudser i Jægerspris og omegn. Jeg kører dagligt i jægerspris og kommer gerne forbi dig og giver et uforpligtende tilbud på vinduespudsning.

Jeg Klaus har enkeltmands firmaet KS Vinduespolering som pudser vinduer for en lang rækker kunder i hele Jægerspris. Jeg kommer rundt i hele jægerspris og er i området dagligt, hvilket gør at der er stor flexibilitet i tider hos mig. Jeg pudser hos kunderne når det passer dem og ikke en bestemt fast dag, medmindre det passer den enkelte kunde.

Hos KS Vinduespolering er det altid mig der kommer og pudser dine vinduer. Det er ikke en ny tilfældig pudser hver gang. For mig er det vigtig at kunderne føler sig trygge og ved hvem der kommer i deres hjem. Derfor vil jeg også helst have kunden er hjemme ved første besøg. Ønsker kunden altid at være hjemme når der skal pudses vinduer, så får jeg det tilpasset. Mange af mine kunder ligger en nøgle et aftalt sted efter første besøg. Om folk ønsker at være hjemme eller blot ligger en nøgle er lige gyldigt for mig. Jeg har forståelse for hvis man ønsker at være hjemme og når der så skal pudses indvendig finder vi en tid sammen der passer.

Tilpassede løsninger til hver enkelt kunde:

Alle ejendomme er forskellige. Jeg har bilen fuld af udstyr og udfører både traditionel pudsning og vinduesvask med rentvands anlæg. Derfor kan jeg også klare langt de fleste opgaver. Jeg kommer gerne ud og kigger på din bolig og giver en pris på hvad det vil koste. Jeg tager både imod store og små opgaver. Så tøv ikke med at kontakte mig for et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning hos dig.

Effektiv og pålidelig service:

Kundeservice og et flot resultat er to ting der vægter højt hos mig. KS Vinduespolering går meget op i at overholde aftaler. Ligesom min tid er vigtig, forstår jeg også at din tid er vigtig. Derfor bliver aftaler overholdt og skulle uheldet være ude og der er ændringer så skriver jeg eller ringer i god tid. Kunderne får altid besked og ingen bliver glemt.

Fair priser på vinduespolering

Jeg konkurrere ikke på prisen, men giver altid en fair pris på opgaven. Hos mig er der til gengæld stor flexibilitet i hvornår der skal pudses. Flexibilitet og god kundeservice er for mig vigtigere end at give den billigste pris.

Vælg KS Vinduespolering som din lokale vinduespudser i Jægerspris og få flotte og rene vinduer.

Proffesionel Vinduespudsning

Du får et godt resultat hver gang. Med erfaringer og de rigtige værktøjer får du rene ruder.

Er i Jægerspris hver dag

Pudser vinduer i Jægerspris hver dag. Så jeg kan ofte finde en hurtig tid i kalenderen til at pudse vinduer hos dig.

God Service hver gang!

God service og overholdelse af aftaler er en af de ting jeg vægter højt i mit firma KS Vinduespolering.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING I JÆGERSPRIS

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer, så kontakter jeg dig med et tilbud på Vinduespudsning.