Vinduespudser Gørløse

Din lokale Vinduespudser i Gørløse - KS Vinduespolering

Din Lokale Vinduespudser i Gørløse tilbyder rene ruder til fair priser

Vinduespudser Gørløse
Din lokale vinduespudser i Gørløse

KS Vinduespolering er din lokale vinduespudser i Gørløse. Hos mig får du rene ruder til fair priser. Men vigtigst af alt får du høj kundeservice og stor flexibilitet. Her er du ikke bundet på en bestemt dag. Jeg kører i lokal området hver dag og dermed kan jeg også tilbyde stor flexibilitet i forhold til at finde tider der passer den enkelte kunde. 

KS Vinduespolering er et enkeltmandsfirma, hvor det er mig Klaus der er ejer. Det er også mig der kommer og pudser vinduer. Kunderne hos mig får den samme pudser hver gang. Jeg er proffesionel og omhyggelig og dette sikrer et flot resultat med skinnende rene ruder og så enda til fair priser.

Tilpassede løsninger til den enkelte bolig: 

Alle ejendomme er forskellige. Jeg har bilen fuld af udstyr og udfører både traditionel pudsning og vinduesvask med rentvands anlæg. Derfor kan jeg også klare langt de fleste opgaver. Jeg påtager mig både store og små opgaver og opgaver for både private og erhverv.

Jeg kommer gerne ud og kigger på din bolig og giver en pris på hvad det vil koste. så tøv ikke med at kontakte mig for et gratis og uforpligtende tilbud.

KS Vinduespolering vil altid gerne levere flotte rene ruder. Jeg bruger det bedste udstyr og miljø og svanemærket sæbe. KS Vinduespolering er bevidst om miljøet og anvender miljøvenlige produkter og metoder.

Kundetilfredshed og konkurrencedygtige priser: 

Hos KS Vinduespolering samles der på glade og tilfredse kunder. Det betyder at aftaler bliver overholdt og skulle der komme ændringer så giver jeg altid besked til hver enkelt kunde pr sms eller med et opkald. Jeg forstår kundernes tid er vigtig og derfor går jeg meget op i en god kommunikation. Du får altid et flot resultat og det er til fair priser. Så KS Vinduespolering er det oplagte valg, hvis du bor i Gørløse og har nogle ruder der trænger til at blive pudset.

Proffesionel Vinduespudsning

Du får et godt resultat hver gang. Med erfaringer og de rigtige værktøjer får du rene ruder.

Er i Gørløse hver uge

Kører lokalt i Gørløse ugentligt. Så jeg kan ofte finde en hurtig tid i kalenderen til at pudse vinduer hos dig.

God Service hver gang!

God service og overholdelse af aftaler er en af de ting jeg vægter højt i mit firma KS Vinduespolering.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING I Gørløse

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer, så kontakter jeg dig med et tilbud på Vinduespudsning.