Vinduespudser Frederikssund

Vinduespudser i Frederikssund til private og erhverv

Vinduespudsning Frederikssund
Vinduespudsning i Frederikssund for private og erhverv.
Vinduespudser Frederikssund. KS Vinduespolering er et enkeltmands firma som har base i Frederikssund. Jeg Klaus er ejer af KS Vinduespolering og kommer gerne og pudser dine vinduer. Jeg Kører kun i nærområdet og det giver stor flexibilitet i forhold til, hvornår der kan pudses hos dig. Hos mig er det ikke en fast ugedag, men en tid der passer den enkelte kunde. Hos KS Vinduespolering ved du også altid hvem der kommer og pudser dine vinduer. Der er kun mig i firmaet og dermed er det ikke en tilfældig pudser der kommer fra gang til gang. Det er altid rart at vide hvem der kommer i ens hjem. Ved første besøg vil jeg også helst have kunden er hjemme, så vi får sat ansigt på hinanden. Efterfølgende er det for mig fint hvis der bliver lagt en nøgle når der skal pudses indvendig. Der er også kunder der altid ønsker at være hjemme når der skal pudses indvendig og det har jeg fuld forståelse for og derfor finder jeg altid en tid til vinduespudsning, der passer den enkelte kunde.
Kunderservice og et flot resultat er to ting jeg vægter højt i det daglige. Jeg kommer altid med et smil og godt humør. Din lokale vinduespudser Frederikssund

Din lokale vinduespudser i Frederikssund og omegn.

Tilpassede løsninger til enhver bolig:

Alle ejendomme er forskellige. Jeg har bilen fuld af udstyr og udfører både traditionel pudsning og vinduesvask med rentvands anlæg. Derfor kan jeg også klare langt de fleste opgaver. Jeg kommer gerne ud og kigger på din bolig og giver en pris på hvad det vil koste. Jeg tager både imod store og små opgaver. Så tøv ikke med at kontakte mig.

Hvilket interval skal der pudses hos dig?

Jeg tilbyder både enkelt pudsning og pudsning i fast inerval fx hver 4, 8 eller 12 uge. Hvilket interval der ønskes er op til den enkelte kundes ønsker. Med en fast aftale kan der fx pudses kun udvendig og så siger man selv til når indvendig trænger til at blive pudset eller der kan pudses indvendig hver 2. gang. Hvordan en fast aftale skrues sammen er op til kundernes ønsker. En engangs pudsning er ca. 25-30% dyre end en vinduespudsning med fast aftale. Dette skyldes at der første gang oftest kræver ekstra afskrabning og afrensning. Laver man en fast aftale så får man dette med som ekstra service og dermed spare man det i sin fast aftale pris. KS Vinduespolering vil altid gerne levere flotte rene ruder. Jeg bruger det bedste udstyr og miljø og svanemærket sæbe. KS Vinduespolering er bevidst om miljøet og anvender miljøvenlige produkter og metoder.

Effektiv og pålidelig service:

KS Vinduespolering går meget op i at overholde aftaler. Ligesom min tid er vigtig, forstår jeg også at din tid er vigtig. Derfor bliver aftaler overholdt og skulle uheldet være ude og der er ændringer så skriver jeg eller ringer i så god tid som muligt. Vælg KS Vinduespolering som din lokale vinduespudser i Frederikssund, så får du flotte og rene vinduer. Altid fair priser på vinduespudsning i Frederikssund

Proffesionel Vinduespudsning

Du får et godt resultat hver gang. Med erfaringer og de rigtige værktøjer får du rene ruder.

Er i Frederikssund hver dag

Kører lokalt i Frederikssund hver dag. Så jeg kan ofte finde en hurtig tid i kalenderen til at pudse vinduer hos dig.

God Service hver gang!

God service og overholdelse af aftaler er en af de ting jeg vægter højt i mit firma KS Vinduespolering.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING I FREDERIKSSUND

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer, så kontakter jeg dig med et tilbud på Vinduespudsning.