Vinduespudser Albertslund

KS Vinduespolering - Din lokale Vinduespudser i Albertslund

Vinduespudser Albertslund
Bor du i Albertslund og mangler en vinduespudser?
Er dine vinduer beskidte og mistet deres glans? KS Vinduespolering er din lokale vinduespudser i Albertslund. KS Vinduespolering er et enkeltmands firma og dermed ved du også altid hvem som kommer hos dig og pudser vinduer. Det er mig selv Klaus der både kommer og giver et uforpligtende tilbud og mig der kommer og pudser dine vinduer. Hos mig får du et proffesionelt stykke arbejde udført og super kundeservice og flexibilitet. Da jeg ugentligt pudser vinduer i lokal området er du ikke bundet på at der kun pudses bestemte dage. Jeg finder en tid der passer både dig og mig.

Vinduespudser i Albertslund der kan klare alle opgaver

Jeg har alt udstyr med mig i bilen og dermed er der ikke en opgave jeg ikke kan klare. Jeg tager både store og små opgaver. Pudser både på gammeldags maner og med vaskeanlæg. Jeg tilpasser den rigtige løsning til de forskellige typer boliger. Så tøv ikke med at kontakte mig for et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning.

KS Vinduespolering vil altid gerne levere flotte rene ruder. Jeg bruger det bedste udstyr og miljø og svanemærket sæbe. KS Vinduespolering er bevidst om miljøet og anvender miljøvenlige produkter og metoder.

Høj Kunderservice og flotte resultater:

Kundeservice og et flot resultat er i højsædet hos KS Vinduespolering. jeg går meget op i at overholde aftaler. Ligesom min tid er vigtig, forstår jeg også at din tid er vigtig. Derfor bliver aftaler overholdt og skulle uheldet være ude og der er ændringer så skriver jeg eller ringer i god tid.

Kundetilfredshed og konkurrencedygtige priser:

Jeg lever af tilfredse kunder og dem har jeg heldighvis mange af. Jeg ønsker altid at høre fra nye kunder der mangler en vinduespudser. Hos mig får du fair priser, stor flexibilitet i tider og så får du en kundeservice, jeg ikke tror du finder bedre andre stede

Proffesionel Vinduespudsning

Du får et godt resultat hver gang. Med erfaringer og de rigtige værktøjer får du rene ruder.

Er i Albertslund hver uge

Kører lokalt i Albertslund ugentligt. Så jeg kan ofte finde en hurtig tid i kalenderen til at pudse vinduer hos dig.

God Service hver gang!

God service og overholdelse af aftaler er en af de ting jeg vægter højt i mit firma KS Vinduespolering.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING I Albertslund

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer, så kontakter jeg dig med et tilbud på Vinduespudsning.