Privat vinduespudsning

Vil du have skinnende rene ruder og selv slippe for besværet med at pudse vinduer? – Så udfører jeg gerne opgaven.

Jeg udfører vinduespudsning for private i hovedsageligt Nordsjælland og på Vestegnen. Men Kører også til andre steder på sjælland. Har du en vIlla, rækkehus, parcelhus eller ligende som skal pudses, så tøv ikke med at kontakte mig for et tilbud eller bare en uforpligtende snak om opgaven. 

Af mig får du udført vinduespudsning af en faglært vinduespudser. Dem er der ikke mange af og jeg er en af de første faglærte. Jeg garantere god kundeservice og fair priser. Du kan kontakte mig på tlf 28 72 82 79 eller via kontaktformularen på her på hjemmesiden.

Jeg udfører vinduespudsning af villaer, rækkehuse, parcelhuse mm i alle størrelser og farver. Udfører også vinduespudsning i 1 sal højde og svært tilgængelige vinduer. Så har du en bolig der skal pudses så er du kommet til den rette. Jeg tilbyder både enkelt pudsning, men har også en abonnements ordning, hvor jeg kommer i et aftalt interval. Det kan være hver 4, 8 eller 12 uge. Når vi snakker sammen, så aftaler vi hvilket interval du skal have ruderne pudset. Vi aftaler også om det skal være inde og ude hver gang eller om de der kun skal pudses indvendigt hver 2. eller 3. gang.

Service fradrag for vinduespudsning. 

Vinduespudsning er en af de ting, hvor du kan gøre brug af service fradraget. Dette er på 6400 kr pr person i husstanden. Se mere her

Jeg pudser vinduer og vasker solceller i følgende byer:

AlbertslundFrederikssundGørløseJyllingeJægersprisKulhuseSkibbySkævingeSlangerup  – StenløseUvelseVeksøVingeØlstykke