Om KS Vinduespolering

jeg Klaus Schrøder – Faglært vinduespudser, har startet vinduespudser firmaet KS Vinduespolering i år 2022

Jeg Klaus er uddannet fængselsbetjent og arbejdede i Vridsløsselile statsfængsel og Horserød statsfængsel i godt 5 år. Derefter har jeg de sidste 10-12 år arbejdet på forskellige bosteder, hovedsageligt for unge med autisme og andre diagnoser. Jeg er får til 2 drenge og bor i vinge ved frederikssund. Har de sidste 10 år boet i slangerup. 

Jeg har længe overvejet at starte op som selvstændig vinduespudser og her i år 2022 var det så tid. Derfor meldte jeg mig til uddannelsen som vinduespudser på vinduespudser skolen. Dermed er jeg en af de første faglærte vinduespudsere i Danmark. 

KS Vinduespolering er et enkeltmands firma hvor kundeservice og kvalitet er hovedfokuset. For mig er det vigtig at skabe en god relation til kunderne og kunderne dermed ved hvem der kommer og pudser deres ruder. Hos KS vinduepolering er du ikke bare et nummer i rækken, hvor en tilfældig kommer fra gang til gang og pudser vinduerne. Dette er vigtig da jeg selv vil syntes det er ubehageligt med en ny hver gang der skal komme i mit hjem.